Rezervat Natyror i Menaxhuar/Park Natyror

Image hover effect image

BREDHI I KARDHIQIT

Image hover effect image

BREDHI I SOTIRËS

Image hover effect image

BREDHI I ZHULATIT

Image hover effect image

CANGONJ

Image hover effect image

DARDHË – XHYRË

Image hover effect image

GËRMENJ

Image hover effect image

Karaburun

Image hover effect image

KORAB – KORITNIK

Image hover effect image

KUNE – VAIN – TALE - PATOK – FUSHËKUQE – ISHËM

Image hover effect image

Lugina e Gjergjovicës

Image hover effect image

LUGINA E SHALËS

Image hover effect image

MUNELLË​

Image hover effect image

Mali me Gropa – Bizë – Martanesh​

Image hover effect image

Liqeni i Ulzës​

Image hover effect image

POLIS​

Image hover effect image

PORTO PALERMO

Image hover effect image

QAFËSHTAMË

Image hover effect image

LIQENI I SHKODRËS

Image hover effect image

STRAVAJ DHE SOPOT

Image hover effect image

SYRI I KALTËR

Image hover effect image

ZAGORI

Image hover effect image

BALLOLL

Image hover effect image

BOGOVË

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM