Document
Përshkim shtegu në Parkun Kombëtar "Llogara"
Konkursi Ndërkombëtar i Qendrës Multifunksionale e Stacioneve të Informimit për P.K Lumi i Vjosës
Eksplorojmë Parkun Kombëtar "Divjakë - Karavasta"
Dita Botërore e Dheut
Identifikimi i moshës së drurëve pyjor në Parkun Kombëtar "Llogara"
Parku Kombëtarë "Lurë - Mali i Dejës
Rigjenerimi i ekosistemit në Pishë-Poro
Dita Botërore e Turizmit 2023
Flamingo në Grykëderdhjen e Lumit Vjosa
Parku Kombëtar i Lumit të Egër Vjosa
Tryeza e Gjelbër 4
Laguna e Orikumit
Tryeza e Gjelbër 3
Kamera Kurthi
Dhia e egër, në Parkun Kombëtar “Mali i Tomorrit”
Tryeza e Gjelbër 2
Dita Botërore e Rangers-ave 2023
Syri i Gjonit, Monument Natyre
Tryeza e Gjelbër 1
Parku Natyror “Mali me Gropa – Bizë – Martanesh”
Ujëvara e Sotirës, pjesë e Parkut Kombëtar “Mali i Tomorrit”
Ishulli i Maligradit, pjesë e Parkut Kombëtar “Prespë”
Kremitim i 15-vjetorit të shpalljes së Parkut Kombëtar Shebenik
Parku Kombëtar Mali i Dajtit
Peizazhi i Mbrojtur Pishë Poro - Nartë
Vermosh, pjesë e Parkut Kombëtar të Alpeve
Parku Kombëtar Butrint
Park Natyror Porto Palermo
Parku Kombëtar "Lumi Vjosa"
Parku Kombëtar Divjakë - Karavasta
Kulla e Vrojtimit në Ryen, pjesë e Parkut Kombëtar Shebenik
Shtigje në Parkun Kombëtar Llogara
Vargmali i Korabit, pjesë e Parkut Kombëtar Korab - Koritnik
Parku Kombëtar Llogara
Parku Kombëtar Mali i Tomorrit
Parku Kombëtar Shebenik
Kongresi i Federatës Kombëtare të Rangersave
Bovilla, pjesë e Parkut Kombëtar Dajt
Kanioni i Setes, pjesë e Parkut Kombëtar Lurë -Mali i Dejës
Parku Natyror Qafështamë
Parku Natyror Munellë

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM