Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Lezhë

U zhvillua sot mbledhja e Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Lezhë nën prezencën e Drejtoreshës së përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefektit të Qarkut Lezhë z.Gjergj Prendi, AdZM Lezhë, përfaqësues nga institucione lokale, shoqëria civile, bashkëpunëtorë etj, në prani të të cilëve u prezantuan risitë që sjell […]

Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Dibër

Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Dibër u zhvillua sot në prezencë të Drejtoreshës së përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefektit të Qarkut Dibër, z. Nexhbedin Shehu, Kryetarit të Bashkisë Dibër z. Rahim Spahiu, Kryetarit të Bashkisë Mat z.Agron Malaj, AdZM Dibër, përfaqësues nga institucione lokale, shoqëria civile, […]

Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Durrës

Është mbajtur Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Durrës, në prezencë të Drejtoreshës së Përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefekti i Qarkut Durrës z. Emiljan Jani, AdZM Durrës, pjesëmarrës nga Bashkia Durrës, Bashkia Krujë, Prefektura Tiranë, bashkëpunëtorë, etj. Përgjatë takimit u prezantuan risitë që sjell amendimi i Ligjit […]

Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Kukës

Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Kukës u zhvillua sot në prezencë të Drejtoreshës së përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefektit ë Qarkut Kukës, z. Agron Geca, përfaqësues nga Këshilli i Qarkut, Policia e Shtetit, bashkëpunëtorë, etj. Përgjatë komitetit u prezantuan risitë që sjell amendimi i Ligjit për […]

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura organizon konsultimin publik mbi prezantimin e “Planit të Integruar të Menaxhimit për Parkun Kombëtar Lumi Vjosa” dhe mbi procesin e shpalljes së Vjosës Rezervë të Biosferës, UNESCO

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura organizon konsultimin publik mbi: 1. Prezantimin e “Planit të Integruar të Menaxhimit për Parkun Kombëtar Lumi Vjosa”; 2. Programi “Njeriu dhe biosfera” | UNESCO. 1. Plani i Integruar i Menaxhimit për Parkun Kombëtar Lumi Vjosa, u hartua nga ekspertë kombëtarë dhe ndërkombëtarë, në kuadër të Memorandumit të Mirëkuptimit, të nënshkruar […]

Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Korçë

Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Korçë përmbylli sot të gjitha pikat e diskutimit për të cilat ndanë vizionet, problematikat, arritjet dhe mendimet të gjithë të pranishmit. Drejtoresha e Përgjithshme e Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefekti i Qarkut Korçë z. Nertil Jole, AdZM Korçë, si dhe të gjithë pjesëmarrësit […]

MBAHET KOMITETI I MENAXHIMIT TË ZONAVE TË MBROJTURA MJEDISORE VLORË

Në prezencë të Drejtoreshës së përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefektit ë Qarkut Vlorë, z. Vangjel Tavo, AdZM Vlorë, institucioneve lokale, shoqëria civile, bashkëpunëtorë, etj, zhvilluam Komitetin e Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Vlorë. Qarku i Vlorës dhe zonat e mbrojtura pjesë e tij po bëhen gati të mirëpresin […]

MBAHET KOMITETI I MENAXHIMIT TË ZONAVE TË MBROJTURA MJEDISORE FIER

Është mbajtur sot Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Fier, në prezencë të Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefektit të Qarkut Fier z. Arben Velo, institucione vendore, Bashkia Fier, Bashkia Divjakë, bashkëpunëtorë, organizata etj. Përgjatë komitetit ndamë problematikat dhe arritjet e përftuara në menaxhimin e qendrueshëm […]

Mbahet në Tiranë konferenca “Parku Kombëtar i Lumit Vjosa-Projekti VjoSusDev”

Është zhvilluar në Tiranë konferenca me temë “Parku Kombëtar i Lumit Vjosa-Projekti VjoSusDev”, organizuar nga Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, Departamenti I Biologjisë pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Consortium Euronatur (Germany) / Ecoalbania (Albania). Konferenca bëri bashkë ekspertë akademikë me një eksperiencë të gjatë kërkimore në basenin ujorë të Lumit Vjosa, institucione […]

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM