Park Kombëtar

Image hover effect image
Bredhi I Hotovës - Dangëlli

Image hover effect image

Butrint

Image hover effect image

Divjakë -Karavasta

Image hover effect image

Alpe

Image hover effect image

Karaburun - Sazan

Image hover effect image

Llogara

Image hover effect image

Lurë - Mali I Dejes

Image hover effect image

Mali I Dajtit

Image hover effect image

Tomorr

Image hover effect image

Prespë

Image hover effect image

Shebenik

Image hover effect image

Lumi Vjosa

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM