Zhvillohet takimi i parë me ekspertë mbi Planin e Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”

Është zhvilluar në Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura takimi i parë me ekspertët që do të hartojnë Planin e Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”. Plani i Menaxhimit është dokumenti bazë për ruajtjen dhe zhvillimin e zonës. Takimi u drejtua nga znj. Daniel Pirushi, Drejtor i Përgjitshëm i Agjencisë Kombëtare të […]

Zhvillohet në Gjirokastër takimi i radhës i Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore të qarkut Gjirokastër

Është mbajtur në Gjirokastër takimi i radhës i Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore të qarkut Gjirokastër, me praninë e Ministres së Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro, drejtoreshës së Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi dhe nën drejtimin e prefektit të qarkut, z. Odise Kote. Me vendimet e reja […]

Takim këshillimi mbi projektin “Integrimi i biodiversitetit në zhvillimin bregdetar dhe planifikimin për turizëm të qëndrueshëm”

U mbajt në Tiranë, me prezencë fizike dhe online, takimi i konsultimit me autoritetet dhe grupet e interesit në nivel qendror dhe lokal, në kuadër të procesit të përgatitjes së projekt-propozimit “Integrimi i biodiversitetit në zhvillimin bregdetar dhe planifikimin për turizëm të qëndrueshëm”. Takimi u përshëndet nga Z. Sofjan Jaupaj, në cilësinë e pikës fokale […]

Trajnim mbi breshkat e detit, Itali

AdZM Vlorë së bashku me veterinër nga zona e Vlorës morrën pjesë në trajnimin 1-javor, i cili u zhvillua në repartin “Sea turtles Clinic” në Universitetin e Barit, në Departamentin e Veterinarisë Mjekësore në Itali. Gjatë trajnimit pjesëmarrësit morrën njohuri të përgjithshme mbi protokollin e rikuperimit dhe dhënies së ndihmës së parë për breshkat e […]

Shtegu më i ri i biçikletave në Llogara

Në Parkun Kombëtar të Llogarasë do të gjeni shtegun më të ri të Biçikletave, një alternative e re për të eksploruar në forma edhe më interesante, zonat e mbrojtura. Përgjatë tij, ju do të mund të eksploroni pyllin e dendur të Llogarasë, të pasur me Pishë të egër dhe Bredhin e Maqedonisë, shpendët e shumtë […]

Nis procesi i konsultimeve mbi hartimin e Planit të Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”

Nisim procesin e konsultimeve mbi hartimin e dokumentit të Planit të Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”, me një takim në Qendrën e Vizitorëve Dajt, ditën e mërkurë, ora 13.00. Duke e konsideruar shumë të rëndësishëm kontributin dhe mendimin e gjithësecilit, ju ftojmë në këtë takim të përbashkët për të diskutuar mbi […]

Takimi i Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Qarku Gjirokastër

U mbajt në Gjirokastër takimi i radhës i Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore të qarkut Gjirokastër, me praninë e Ministres së Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro, drejtoreshës së Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi dhe nën drejtimin e prefektit të qarkut, z. Odise Kote.   Me vendimet e reja […]

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM