Publikimi i vendeve vakante të punës (punonjës sezonalë) si konsulentë lidhur me grantet e financuara nga PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) për Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura (AKZM-në) dhe Administratat Rajonale të Zonave të Mbrojtura (AdZM-të) për vitin 2023

Në kuadër të granteve për vitin 2023 të miratuara nga Bordi Mbikëqyrës i PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) dhe nënshkruar me Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura (AKZM) dhe Administratat Rajonale të Zonave të Mbrojtura (AdZM-të) respektive në lidhje me:

gjeni bashkangjitur ToR-s (termat e referencës) të vendeve të lira të punës për punonjësit sezonalë që do të punësohen si konsulentë, që do të financohen nga PONT sipas granteve dhe Planeve Operacionale respektive të miratuara për vitin 2023 për Parqet/Zonat e Mbrotjura sa më sipër cituar.

 

 

 

 

Previous AKZM dhe UNDP zhvillojnë trajnimin e përbashkët

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM