AKZM dhe UNDP zhvillojnë trajnimin e përbashkët

Në vijim të mbështetjes së ofruar nga UNDP për Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, mbi reduktimin e hendekut të financimit të Zonave të Mbrojtura dhe përmirësimin e efektivitetit të menaxhimit të tyre, u zhvillua një trajnim me stafin e 12 Administratave Rajonale të Zonave të Mbrojtura.

Fokusi i trajnimit të stafit ishte në vendosjen e marrëdhënieve kontraktuale me palët e treta për ushtrimin e aktiviteteve ekonomike në zona të mbrojtura dhe në mënyrën e raportimit mbi ecurinë e tyre.

Ky aktivitet u realizua në kuadër të projektit të #UNDP-së “Përmirësimi i Qëndrueshmërisë Financiare të Sistemit të Zonave të Mbrojtura në Shqipëri,” i cili zbatohet në partneritet me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit dhe AKZM.

Previous Monitorim i cilësisë së ujërave në zonat e mbrojtura detare dhe bregdetare

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM