Monitorim i cilësisë së ujërave në zonat e mbrojtura detare dhe bregdetare

Në kuadër të Ditës Botërore të Ujit, programit për monitorimin e cilësisë së ujërave në zonat e mbrojtura detare dhe bregdetare të qarkut Vlorë dhe Lumit Seman, i bashkohet edhe Agjencia e Menaxhimit të Burimeve Ujore, ku së bashku realizuam monitorime në:

-Liqenin e Butrintit;

-Burimin e Syrit të Kaltër;

-Parkun Natyror Detar të Porto Palermos.

Monitorojmë cilësinë e ujit, për të identifikuar në kohë, nëse dhe pse po ndodhin ndryshime në cilësinë e ujit dhe ekosistemeve të lidhura me të.

Programi i monitorimit realizohet në kuadër të projektit “Përmirësimi i Qëndrueshmërisë Financiare të Sistemit të Zonave të Mbrojtura në Shqipëri,” i cili zbatohet nga UNDP në partneritet me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit dhe Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura.

Previous Shpallet “Park Kombëtar” Lumi Vjosa, mbretëresha e lumenjve evropianë

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM