Reconstruction of the Building of Health Care Center Pustec and its Adaptation into the Headquarters of the Municipality of Pustec

Prespa ITB BMZ NCB W 6 Proc_no. 508921 BMZ_NCB_W_6 Forms to be completed by bidders Annex 3D_KFW_Pustec-Municipality_M-Report-en-220509 Annex 3E_KFW_Pustec-Municipality_M-ProjectDesign Annex2A_KFW_Pustec-Municipality_A-Report-en-220509 Annex2B_KFW_Pustec-Municipality_A-ProjectDesign-220405 Annex 1_ KFW_Pustec-Municipality_BoQ Annex 3A_KFW_Pustec-Municipality_A-Technical-Specifications-220509 Annex 3B_KFW_Pustec-Municipality_H-Technical-Report-en-220509 Annex 3C_KFW_Pustec-Municipality_H-ProjectDesign

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM