Zhvillohet takimi i parë me ekspertë mbi Planin e Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”

Është zhvilluar në Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura takimi i parë me ekspertët që do të hartojnë Planin e Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”. Plani i Menaxhimit është dokumenti bazë për ruajtjen dhe zhvillimin e zonës.

Takimi u drejtua nga znj. Daniel Pirushi, Drejtor i Përgjitshëm i Agjencisë Kombëtare të Zonav e të Mbrojtura, e cila theksoi rëndësinë e hartimit të planeve të menaxhimit dhe të vetë procesit të shkrimit të tij.

Gjatë takimit u diskutua me ekspertët e fushave të ndryshme lidhur me strukturën dhe komponentët kyç të dokumentit, rëndësinë e reflektimit të vizionit dhe mendimeve të të gjithë aktorëve dhe palëve të interesua në këtë proces, si dhe kalendari i vijimit të punës.

Previous Aksion për mbjelljen e fidanëve të rinj në të gjithë zonat e mbrojtura

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM