Aksion për mbjelljen e fidanëve të rinj në të gjithë zonat e mbrojtura

Mbi 1000 fidanë, kryesisht pishë e zezë, janë mbjellur përgjatë muajit nëntor në zonat e mbrojtura nga vullnetarë dhe specialistët e AdZM në të gjithë vendin.

Aksioni vijon ende në të gjithë vendin, me synimin e përbashkët që të arrihet një numër edhe më i lartë.

Previous Zhvillohet në Gjirokastër takimi i radhës i Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore të qarkut Gjirokastër

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM