Zhvillohet Analiza METT në Librazhd, Korçë dhe Kukës

Janë zhvilluar disa takime mbi analizën METT për vitin 2022, mbi Parkun Kombëtar Shebenik, Parkun Kombëtar të Alpeve, Parkun Natyror Korab-Koritnik, Peizazhin e Mbrojtur Tokësor Ujor Pogradec dhe mbi Parkun Kombëtar të Prespës.

Analiza shërben për të gjurmuar progresin e bërë në menaxhimin e zonës së mbrojtur vit pas viti, si edhe për të identifikuar apo rikonfirmuar prioritetet mbi përmirësimin e menaxhimit të zonës së mbrojtur.

 

Previous Zhvillohet takimi i parë me ekspertë mbi Planin e Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM