Workshop mbi menaxhimin e Qendrave të Vizitorëve

Qendrat e Vizitorëve të Parqeve Kombëtare janë kontakti i parë i vizitorëve me zonat e mbrojtura mjedisore. Për të mbështetur mirëfunksionimin e këtyre qendrave, 10 ekspertë të rinj janë angazhuar nga UNDP në Parqet Kombëtare të Dajtit, Llogarasë, Divjakë-Karavastasë dhe Parkut Detar Karaburun Sazan.

Në kuadër të këtij projekti, UNDP në bashkëpunim me AKZM, organizuan një takim të përbashkët mes ekspertëve të rinj dhe specialistëve nga AdZM e të gjithë vendit.  Me synimin e përbashkët se nëpërmjet shkëmbimit të eksperiencave, mësimeve, rekomandimeve, të mund të arrijmë të realizojmë një punë sa më cilësore në menaxhimin e Qendrave të Vizitorëve. Parku Kombëtar i Dajtit gjithashtu u përzgjodh si vendi për të parë nga afër punën e realizuar në terren.

Mbështetja e qendrave të vizitorëve realizohet në kuadër të projektit të financuar nga Global Environment Facility “Përmirësimi i qëndrueshmërisë financiare të rrjetit të Zonave të Mbrojtura në Shqipëri”, i zbatuar në bashkëpunim me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit dhe Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura.

Previous Në zbulim të Lagunës së Vainit

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM