Vizita e misionit të KfW-së në Parqet Kombëtare të Alpeve dhe të Prespës

Përfaqësuesit e misionit të mbikëqyrjes nga Banka Gjermane për Zhvillim (KfW)të shoqëruar nga përfaqësues të AKZM-së, AdZM Korçë dhe AdZM Kukës, zhvilluan vizita në Parkun Kombëtar të Prespës dhe Parkun Kombëtar të Alpeve, duke u njohur nga afër me pasuritë e çmuara të të dy parqevedhe zonave përreth, me qëllim vlerësimin e projekteve të bëra deri më tani dhe, krijimit të mundësive të reja për të thelluar bashkëpunimetnë të ardhmen.

Previous Drejtoresha e AKZM-së mirëpret në Tiranë misionin e mbikëqyrjes së Bankës Gjermane për Zhvillim (KfW)

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM