Drejtoresha e AKZM-së mirëpret në Tiranë misionin e mbikëqyrjes së Bankës Gjermane për Zhvillim (KfW)

Mirëpritëm në mjediset e Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, misionin e mbikëqyrjes nga Banka Gjermane për Zhvillim, Z. Matthias Grueninger dhe Z.Gerhard Dieterle.

Projektet mbi Prespën dhe grantet e PONT-it ishin fokusi i vizitës disa ditore të dy përfaqësuesve, me të cilët ndamë arritjet deri më tani, sfidat e hasura në pesë zona të mbrojtura të bashkëpunimit.

Besimplotë dhe të dedikuar në misionin e çdo dite, në mbrojtjen dhe mirëmenaxhimin e Zonave të Mbrojtura, synojmë që së bashku me partnerët tanë, të mund të zbatojmë në të ardhmen projekte të reja, duke e shtrirë më gjerë hartën e zonave të mbrojtura.

Previous Publikimi i vendeve vakante të punës si konsulentë “1 Roje Mjedisore/Ranger & 1 Punonjës sezonal” pranë AdZM Kukës lidhur me grantin 1-vjeçar 2023 për Parkun Natyror Korab-Koritnik të financuar nga PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) për Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura (AKZM-në) dhe Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura (AdZM) Kukës për vitin 2023

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM