Publikimi i vendeve vakante të punës si konsulentë “1 Roje Mjedisore/Ranger & 1 Punonjës sezonal” pranë AdZM Kukës lidhur me grantin 1-vjeçar 2023 për Parkun Natyror Korab-Koritnik të financuar nga PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) për Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura (AKZM-në) dhe Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura (AdZM) Kukës për vitin 2023

Në kuadër të grantit 1-vjeçar për vitin 2023 të miratuar nga Bordi Mbikëqyrës i PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) dhe nënshkruar me Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura (AKZM) dhe Administratën Rajonale të Zonave të Mbrojtura (AdZM) Kukës në lidhje me:

  • Parku Natyror Korab-Koritnik,

Gjeni bashkangjitur ToR-s (termat e referencës) të vendeve të lira të punës për personat që do të punësohet si konsulentë  1 Roje Mjedisore/Ranger & 1 Punonjës sezonal” pranë AdZM Kukës, që do të financohet nga PONT sipas grantit dhe Planit Operacional respektiv të miratuar për vitin 2023 për Parkun  Natyror Korab-Koritnik  /Zonë e Mbrojtur sa më sipër cituar.

Thirrje për aplikim “1 Roje Mjedisore/Ranger & 1 Punonjës sezonal” 

Previous NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM