Vijojnë aksionet për mbjellje në Zonat e Mbrojtura

Vijojnë aksionet e mbjelljeve në zonat e mbrojtura. Gjithçka në ndihmë të rigjenerimit të pyjeve dhe rikthimin e biodiversitetit në këto zona. Përgjatë këtij muaji, AdZM-të Vlorë, Gjirokastër dhe Elbasan kanë zhvilluar disa aksione, me ndihmën e komunitetit dhe të nxënësve nga shkolla të ndryshme.

Previous Nis puna për përmirësimin e infrastrukturës në ujërat termale të Bënjës

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM