Nis puna për përmirësimin e infrastrukturës në ujërat termale të Bënjës

Ujërat Termale të Bënjës, Monumet Natyre, përbëjnë destinacionin natyror më të vizituar në qarkun e Gjirokastrës, për vlerat natyrore, kurative dhe rekreative që ato kanë. AdZM Gjirokastër informon dhe promovon vazhdimisht vizitorët e shumtë me këto vlera.
Tashmë Fondi Shqiptar i Zhvillimit me financim të BB dhe MTM filloi zbatimin e projektit për përmirësimin e infrastrukturës në Ujërat Termal të Bënjës dhe kthimin e tyre në një destinacion turistik bashkohorë. Përmirësimi i infrastrukturës dhe krijimi i kushteve për vizitorët është objektivi kryesor i AKZM-së.

 

Previous 20 shkëmbinj artificialë nënujorë vendosen në Porto Palermo

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM