Vijojnë aksionet e mbjelljeve në të gjithë vendin

Në kuadër të “Vitit të Pyjeve” dhe nismave të ndërmarra nga 12 AdZM-të e vendit, janë zhvilluar disa aksione mbjelljeje në Berat, Fier, Tiranë etj.

Viti i Pyjeve vjen jo vetëm me mbjellje dhe aktiviteteve në terren, por edhe me një punë të jashtëzakonshme për përditësimin e situatës aktuale të ekonomive pyjore dhe ndërgjegjësimin e komuniteteve dhe brezave të rinj.

 

 

Previous Prezantohet Kalendari Kombëtar i aktiviteteve për “Vitin e Pyjeve”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM