Trajnim mbi monitorimin e shpendëve të pyllit

Është zhvilluar në Librazhd trajnimi 2 ditor mbi monitorimin e shpendëve të pyllit. Pjesëmarrës në këtë trajnim, të organizuar nga PPNEA, ishin përfaqësues nga të gjithë Administratat Rajonale të Zonave të Mbrojtura dhe nga Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura.

Monitorimi i shpendëve të të gjitha llojeve, në zonat e mbrojtura është një detyrë me mjaft rëndësi pasi shpendët janë treguesit më të mirë të cilësisë së pyjeve dhe jo vetëm. Trajnimet e kësaj natyre kanë në fokus gjetjen, si dhe implementimin e metodave sa më efektive dhe bashkëkohore, në procesin e monitorimit të shpendëve të pyllit dhe sigurimin e të dhënave sa më të sakta rreth tyre.

Previous Sekuestrohet një automjet me dru zjarri në Parkun Kombëtar të Dajtit

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM