Sekuestrohet një automjet me dru zjarri në Parkun Kombëtar të Dajtit

Bashkëpunimi i duhur mes rojeve të Administratës së Zonave të Mbrojtura Tiranë dhe Policisë së Shtetit, bëri të mundur sekuestrimin e një mjeti të dyshimte, i cili përmbante lëndë drusore të prera në mënyrë të paligjshme.

Zonat e mbrojtura janë pasuri kombëtare, prerja e druve është krim, për të cilin mos hezitoni të denonconi,

Previous Konsultim Publik mbi hartimin e dokumentit të “Planit të Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM