Konsultim Publik mbi hartimin e dokumentit të “Planit të Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”

Është zhvillua në Dajt konsultimi publik mbi hartimin e dokumentit të “Planit të Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”.

Nën drejtimin e drejtoreshës së AKZM, znj. Daniel Pirushi, të pranishmit ndanë mendimet dhe kërkesat e tyre, problematikat më të cilat hasen, si edhe potencialet që zona mbart, për të ofruar paketa turistike sa më të cilësore. Pjesëmarrës në takim ishin subjektet që operojnë në zonë, operatorët turistikë, ekspertë të mjedisit dhe të turizmit. Gjithçka e diskuar përgjatë takimeve konsultative do të pasqyrohet në fund edhe në dokumentin e Planit të Menaxhimit, nga ekspertët të cilët po punojnë me dokumentin.

 

Previous Zhvillohet Analiza METT në Librazhd, Korçë dhe Kukës

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM