Trajnim mbi breshkat e detit, Itali

AdZM Vlorë së bashku me veterinër nga zona e Vlorës morrën pjesë në trajnimin 1-javor, i cili u zhvillua në repartin “Sea turtles Clinic” në Universitetin e Barit, në Departamentin e Veterinarisë Mjekësore në Itali.

Gjatë trajnimit pjesëmarrësit morrën njohuri të përgjithshme mbi protokollin e rikuperimit dhe dhënies së ndihmës së parë për breshkat e detit.

Rëndësia e këtij trajnimi lidhet edhe me ndërtimin e qendrës më të madhe në Shqipëri për rikuperimin dhe rehabilitimin e breshkave të detit në qytetin e Vlorës, i cili do të jetë funksional përgjatë vitit 2023.

Previous Shtegu më i ri i biçikletave në Llogara

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM