Shtegu më i ri i biçikletave në Llogara

Në Parkun Kombëtar të Llogarasë do të gjeni shtegun më të ri të Biçikletave, një alternative e re për të eksploruar në forma edhe më interesante, zonat e mbrojtura. Përgjatë tij, ju do të mund të eksploroni pyllin e dendur të Llogarasë, të pasur me Pishë të egër dhe Bredhin e Maqedonisë, shpendët e shumtë si edhe atraksionin më interesant të zonës, siç është “Sterra e Kujunxhiut”.

Shtegu u realizua falë projektit “Rritja e qendrueshmërisë financiare të rrjetit të ZM në Shqipëri”, zbatuar nga UNDP Albania dhe financuar nga GEF dhe MTM.

 

 

 

Previous Ripërtëritje e masivit pyjor mbi fshatrat Venisht dhe Dypjak, pjesë e Parkut Natyror Korab-Koritnik

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM