Ripërtëritje e masivit pyjor mbi fshatrat Venisht dhe Dypjak, pjesë e Parkut Natyror Korab-Koritnik

Ndajmë së bashku lajmin e mirë që përcjellin specialistët e AdZM Dibër, mbi ripërtëritjen e masivit pyjor mbi fshatrat Venisht dhe Dypjak.

Masivi pyjor pjesë e Parkut Natyror Korab-Koritnik, pas dëmtimeve të shkaktuara nga zjarri, tashmë ka filluar mbulimi i sipërfaqes me filizëri të reja, të shëndetshme.

 

Previous Nis procesi i konsultimeve mbi hartimin e Planit të Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM