Nis procesi i konsultimeve mbi hartimin e Planit të Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”

Nisim procesin e konsultimeve mbi hartimin e dokumentit të Planit të Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”, me një takim në Qendrën e Vizitorëve Dajt, ditën e mërkurë, ora 13.00.

Duke e konsideruar shumë të rëndësishëm kontributin dhe mendimin e gjithësecilit, ju ftojmë në këtë takim të përbashkët për të diskutuar mbi idetë, vizionin e problematikat me të cilat haset parku, për t`i reflektuar ato në dokumentin e ri të Planit të Menaxhimit.

Previous Buletini

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM