Takimi vjetor i AKZM-së dhe AdZM-ve

Me praninë e Ministres së Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro dhe drejtuesit e 12 administratave rajonale të Zonave të Mbrojtura zhvilluam takimin tonë të fundvitit.
Kemi privilegjin dhe sfidën që të menaxhojmë e kujdesemi përgjatë 365 ditëve të vitit, territorin më delikat, shumë të rëndësishëm por edhe magjik të të gjithë Shqipërisë.
Viti 2023 shënoi arritje por edhe sfida, të cilat shërbyen për të përmirësuar punën tonë përgjatë vitit që kaluam dhe atij që po vjen.
Previous Nisin mbjelljet për rigjenerimin e ekosistemit të Pishë-Poros

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM