Nisin mbjelljet për rigjenerimin e ekosistemit të Pishë-Poros

Pas punëtorisë së gjelbër, për rigjenerimin e Pishë-Poros, dita e djeshme na gjeti sërish në ekonominë pyjore. Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, Ministria e Brendshme, AKZM, AdZM Fier, Bashkia Fier, gazetarë, korpusi i vullnetarëve dhe banorë të zonës, mbollën së bashku njëmijë pemët dhe fidanët e parë, të dhuruar nga Partia Agrare Ambientaliste. Nisma e AKZM-së për rigjenerimin e ekosistemit të Pishë-Poros mirëpret të tjerë aktorë, për të ndihmuar që procesi i mbjelljeve të vazhdojë edhe përgjatë ditëve në vijim.

Previous Bredhi i Hotovës-Dangëlli, kremton 15 vjet nga shpallja si Park Kombëtar

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM