Takim me delegacionin gjerman, partnerët tanë të rëndësishëm në nismat dedikuar mjedisit dhe turizmit

Në ditët e fundit të këtij viti, zhvilluam një takimi me delegacionin gjerman, partnerë shumë të vyer dhe mbështetës të fuqishëm të nismave, dedikuar mjedisit dhe turizmit.  

Mirëpritëm Heike Backofen-Warnecke, drejtuese e divizionit për Europën Juglindore dhe Lindore në Ministrinë Federale për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim në Gjermani, si edhe drejtues e përfaqësues nga KfW, Kooperacioni Gjerman në Shqipëri GIZ dhe Ambasada e Gjermanisë.  

Fokus të veçantë i dhamë projektit mbi ricklimin dhe kompostimin në mbi 10 bashki të vendit, e më tej ndam më shumë pika mbi partneritetin për klimën siç u dakodësua në Samitin e Berlinit, si edhe mbi shpalljen e Vjosës Park Kombëtar.  

Previous Dëgjesë publike mbi “Planin e Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit””

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM