Dëgjesë publike mbi “Planin e Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit””

Është mbajtur në Dajt dëgjesa publike mbi “Planin e Integruar të Menaxhimit të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”.  

Duke e konsideruar me vlerë kontributin dhe mendimin e gjithësecilit, drejtoresha e AKZM, znj. Daniel Pirushi është duke ndjekur hap pas hapi të gjitha shqetësimet dhe propozimet e sugjeruara nga komuniteti lokal, përfaqësues të institucioneve dhe subjekteve që operojnë në zonë. Plani i Menaxhimit është dokumenti bazë për ruajtjen dhe zhvillimin sa më efektiv të zonës së mbrojtur.  

Previous Montreal/ Dakordësohet marrëveshja e bashkëpunimit me Turqinë

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM