Montreal/ Dakordësohet marrëveshja e bashkëpunimit me Turqinë

Turqia do të jetë mikpritësja e ardhshme e COP16. Përgjatë qëndrimit në Montreal, Ministrja Kumbaro zhvilloi një takim me Ministrin e Bujqësisë dhe Pyjeve Vahit Kirişci, dedikuar pyjeve dhe zona të mbrojtura, në të cilin u dakordësua arritja e një marrëveshje bashkëpunimi.  

Një marrëveshje e cila synon të sigurojë:  

Trajnime për specialistët, në një ndër qendrat me të mira turke, të ngritur me FAO;  

Ndihmë konkrete në pyllëzime dhe rikuperimin e pyjeve të dëmtuara;  

Eksperiencë dhe mbështetje për menaxhimin e zonave të mbrojtura.  

Previous Montreal/ Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Egjiptit

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM