Montreal/ Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Egjiptit

Përgjatë qëndrimit në Montreal, Ministrja Kumbaro zhvilloi një takim me homologen Yasmine Fouad, Ministre e Mjedisit të Egjiptit, në të cilin u nënshkrua memorandum i bashkëpunimit mes dy institucioneve. Një urë e re lidhëse, në të cilën bashkojmë forcat për projekte te reja në mbrojtje të mjedisit, zonave të mbrojtura. Egjipti vjen me një eksperiencë të shkëlqyer pas organizimit të COP27, përgjatë këtij viti.

Previous Konsultim Publik mbi Planin e Menaxhimit dhe Projektin e Zbatimit të propozuar mbi “Parku Natyror Liqeni i Ulzës”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM