Konsultim Publik mbi Planin e Menaxhimit dhe Projektin e Zbatimit të propozuar mbi “Parku Natyror Liqeni i Ulzës”

Në Qendrën e Vizitorëve Ulëz u zhvillua dëgjesa e tretë publike, me qëllim prezantimin e planit të menaxhimit të Zonës si dhe projektin e zbatimit të propozuar.   

Kryetari i Bashkisë Mat, z. Agron Malaj së bashku me Drejtoreshën e AKZM, znj. Daniel Pirushi, ndanë me të pranishmit të gjitha pikat që plani i menaxhimit ka në synim të realizojë, problematikat me të cilat haset zona, gjithçka për një zhvillim sa më të qëndrueshëm dhe efektiv për komunitetin lokal.  

Previous Konsultim Publik mbi Planin e Menaxhimit dhe Projektin e Zbatimit të propozuar mbi “Parku Natyror Liqeni i Ulzës”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM