Konsultim Publik mbi Planin e Menaxhimit dhe Projektin e Zbatimit të propozuar mbi “Parku Natyror Liqeni i Ulzës”

Në Qendrën e Vizitorëve Ulëz u zhvillua dëgjesa e tretë publike, me qëllim prezantimin e planit të menaxhimit të zonës si dhe projektin e zbatimit të propozuar.   

Kryetari i Bashkisë Mat, z. Agron Malaj së bashku me Drejtoreshën e AKZM, znj. Daniel Pirushi, ndanë me të pranishmit të gjitha pikat që plani i menaxhimit ka në synim të realizojë, problematikat me të cilat haset zona, gjithçka për një zhvillim sa më të qëndrueshëm dhe efektiv për komunitetin lokal.  

Previous Ministrat Kumbaro, Aliu dhe Nuredini takim ndërministror për parkun ndërkufitar mes tre shteteve

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM