Shqipëria shpallet shteti i gjelbër për muajin mars, sipas gjigandit mediatik Euronews International

Shqipëria shpallet shteti i gjelbër për muajin mars, sipas gjigandit mediatik Euronews International, i cili i dedikon këtë artikull të gjitha nismave të guximshme që qeveria jonë ka çuar përpara me pasion e këmbëngulje; që nga vendimi i fundit i shpalljes së Vjosës Park Kombëtar, ndalimi i qeseve plastike njëpërdorimshe, zgjerimi i sipërfaqes së zonave të mbrojtura, si edhe angazhimet në arenën ndërkombëtare për mjedisin e klimën, ku Shqipëria sigurisht që s’mund ta ndryshojë botën e madhe por po spikat me histori të bukura suksesi.

Linku për të lexuar artikullin:

https://www.euronews.com/green/2023/03/31/albania-is-our-green-european-country-of-the-month-heres-why?fbclid=IwAR3nz1j1JrBMI-GyJmBzvIcIKEc0XTxLBHRTZJC9qQhG7REw4BFu9h4wfPs

Previous Monitorimit të Cilësisë Së Ujërave i shtohen edhe 4 stacione në Lagunën e Karavastasë

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM