Monitorimit të Cilësisë Së Ujërave i shtohen edhe 4 stacione në Lagunën e Karavastasë

Aktivitetit të monitorimit të cilësisë së ujit i shtohen edhe 4 stacione në Lagunën e Karavastasë. Monitorimi i cilësisë së ujit, i pilotuar me mbështetjen e UNDP, do të vijojë të zbatohet nga AdZM Fier në zonat ku edhe presionet antropologjike janë më të theksuara.

Programi i monitorimit është iniciuar në kuadër të projektit “Përmirësimi i Qëndrueshmërisë Financiare të Sistemit të Zonave të Mbrojtura në Shqipëri” i cili zbatohet nga UNDP në partneritet me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit dhe Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura.

Previous Publikimi i vendeve vakante të punës si konsulentë lidhur me grantin 3-vjeçar për Parkun Kombëtar të Prespës të financuar nga PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) për Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura (AKZM-në) dhe Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura (AdZM) Korçë për vitin 2023

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM