Seminari Kombëtar i projektit për Ndërtimin e Kapaciteteve për Përmirësimin e Menaxhimit të Bazuar në Ekosistem në Parkun Kombëtar “Divjakë-Karavasta”

Është mbajtur në Tiranë Seminari Kombëtar i projektit Japonez JICA ‘‘Përpjekjet dhe progresi i menaxhimit të bazuar në ekosistem në Parkun Kombëtar “Divjakë – Karavasta’’. Gjatë seminarit u prezantuan arritjet e projektit, progresi dhe përvoja e përftuar, përpara një auditori me rreth 80 pjesëmarrës, përfaqësues nga rrjeti kombëtar i zonave të mbrojtura, përfaqësues nga institucionet dhe agjencitë e interesuara, pushteti vendor, OJQ-të, ekspertët dhe organizatat e tjera të ruajtjes së natyrës.

Previous AKZM bëhet pjesë e Samitit të Parë Ndërkombëtar të Zonave të Mbrojtura, në Gjeorgji

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM