Ripërtërihet pylli në zonën e Zallit të Dardhës, në Malin e Tomorrit

Natyra dhe njeriu gjithashtu, bënë të mundur ripërtëritjen e zonën së quajtur Zalli i Dardhës, në Malin e Tomorrit.

Disa vite më parë një ortek dëbore shkaktoi dëmtime serioze mbi drurët e ahut. Sot, e gjithë kjo zonë po dëshmon një ripërtëritje shumë të mire falë filizëve të shëndetshëm, të cilët dhe për pak vite do të krijojnë sërish një pyll të bukur.

Previous Thëllëza e Malit në fokus të Kamerave Kurth

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM