Qendra e Rehabilitimit të Breshkave të Detit Vlorë, një qendër e re rehabilitimi, informimi dhe edukimi

Kualifikimi i vazhdueshëm i specialistëve, mbi menaxhimin e Qendrës së parë të Rehabilitimit të Breshkave të Detit, është një ndër prioritetet e AKZM, për këtë arsye në qytetin e Vlorës u zhvilluan një sërë trajnimesh informuese dhe përgatitore, me stafin e AdZM Vlorë dhe me një grupi veterinerësh vullnetarë.

Stafi i AdZM Vlorë u informua lidhur me mënyrat e monitorimit dhe njohjen e biologjisë dhe ekologjisë së breshkave të detit si dhe mbi menaxhimin e procesit të rehabilitimit të breshkave të detit. Gjithashtu, grupi i veterinerëve u njoh me mënyrat e organizimit të punës dhe ndihmën e shpejt që duhet dhënë në raste të prezencës së një breshke detare të dëmtuar.

Previous Mbahet në Vlorë seminari kushtuar praktikave të mira për mbrojtjen e breshkave të detit

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM