Publikim i vendit vakant të punës si konsulent “1 Specialist/e i marrëdhënieve me publikun dhe komunikimin” pranë AdZM Korçë lidhur me grantin 3-vjeçar për Parkun Kombëtar të Prespës të financuar nga PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) për Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura (AKZM-në) dhe Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura (AdZM) Korçë për vitin 2023

Në kuadër të grantit 3-vjeçar që është në vitin e tretë të implementimit 2023 të miratuar nga Bordi Mbikëqyrës i PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) dhe nënshkruar me Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura (AKZM) dhe Administratën Rajonale të Zonave të Mbrojtura (AdZM) Korçë në lidhje me:

  • Parku Kombëtar i Prespës,

gjeni bashkangjitur ToR-s (termat e referencës) të vendit të lirë të punës për personin që do të punësohet si konsulent Specialist/e i marrëdhënieve me publikun dhe komunikimin” pranë AdZM Korçë, që do të financohet nga PONT sipas grantit dhe Planit Operacional respektiv të miratuar për vitin 2023 për Parkun Kombëtar të Prespës/Zonë e Mbrotjur sa më sipër cituar.

 

Thirrje për aplikim “Specialist/e i marrëdhënieve me publikun dhe komunikimin”

Previous NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM