Përmbyllim me sukses projektin “NaturAlbania”

Në ambientet e Konsullatës së Përgjithshme të Italisë në qytetin e Vlorës, u mbajt eventi përmbyllës në kuadër të projektit “NaturAlbania”. Një projekt i zbatuar nga tre shoqata italiane (VIS Albania, Celim, CESVI) në bashkëpunim me AKZM-në dhe financuar nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim (AICS), i implementiar në pesë AdZM (Vlorë, Fier, Tiranë, Shkodër dhe Gjirokastër), në nëntë zona të mbrojtura.

Qëllimi i projektit ishte ruajtja e biodiversitetit dhe rritja e kapaciteteve menaxhuese të organeve kompetente, duke kontribuar në përmirësimin e cilësisë së shërbimeve, rritjen e aksesit turistik, rritjen e aftësive operacionale të stafit tekniko-administrativ dhe promovimin e një kulture të gjerë të përdorimit të përgjegjshëm të burimeve natyrore, veçanërisht nga komunitetet lokale.

Takimi u përmbyll në Qendrën e Rekuperimit të Breshkave të Detit në Vlorë, e para qendër e këtij lloji në Shqipëri, një nga produktet më të rëndësishme të projektit.

Previous NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM