Përmbyllet vizita disa ditore e misionit të KfW në Shqipëri

Dr. Matthias Gruninger prezantoi para Drejtoreshës së Përgjithshme të AKZM, znj. Daniel Pirushi dhe të gjithë kolegëve të pranishëm “Raportin mbi Progresin e Zbatimit për Projektin e Prespës dhe mbi vizitën e zhvilluar në Parkun Kombëtar të Alpeve të Shqipërisë dhe në Parkun Kombëtar të Prespës”.

Misioni vlerësoi zbatimin e projektit në Shqipëri dhe bashkëpunimin e Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura për të çuar përpara iniciativat e suksesshme, si edhe për të riprodhuar modele të suksesshme edhe në zona të tjera të mbrojtura.

Previous Vizita e misionit të KfW-së në Parqet Kombëtare të Alpeve dhe të Prespës

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM