Notification of Award for procurement ref. BMZ-NCB-W-7

We are pleased to inform that the revised quotation received on July 24, 2023, related to the “Lot 1 – “The Construction of one new water ponds and reconstruction of three existing Water Ponds for livestock and wild animals in Prespa National Park (PNP) in four (4) selected areas of Prespa National Park (PNP)”; and Lot 2 – “The landscaping works around the Treni Cave in Prespa National Park”, in frame of Transboundary Biosphere Reserve Prespa Project – Albania (Phase II) and technically responsive to our requirements, was the best one (lower price) so the above purchase is awarded to “AD-STAR Shpk”.
Previous Publikimi i vendit vakant të punës si konsulent “1 Punonjës Sezonal” pranë AdZM Korçë lidhur me grantin 3-vjeçar për Parkun Kombëtar të Prespës të financuar nga PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) për Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura (AKZM-në) dhe Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura (AdZM) Korçë për vitin 2023

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM