Publikimi i vendit vakant të punës si konsulent “1 Punonjës Sezonal” pranë AdZM Korçë lidhur me grantin 3-vjeçar për Parkun Kombëtar të Prespës të financuar nga PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) për Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura (AKZM-në) dhe Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura (AdZM) Korçë për vitin 2023

Në kuadër të grantit 3-vjeçar që është në vitin e tretë të implementimit 2023 të miratuar nga Bordi Mbikëqyrës i PONT (Prespa Ohrid Nature and Trust) dhe nënshkruar me Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura (AKZM) dhe Administratën Rajonale të Zonave të Mbrojtura (AdZM) Korçë në lidhje me:

  • Parku Kombëtar i Prespës,

gjeni bashkangjitur ToR-s (termat e referencës) të vendit të lirë të punës për personin që do të punësohet si konsulent Punonjës Sezonal” pranë AdZM Korçë, që do të financohet nga PONT sipas grantit dhe Planit Operacional respektiv të miratuar për vitin 2023 për Parkun Kombëtar të Prespës/Zonë e Mbrotjur sa më sipër cituar.

Thirrje për aplikim “1 Punonjës Sezonal”

Previous NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM