Nisma “1000 fidanë për 100 ditë”

Nisma “1000 fidanë për 100 ditë” e ndërmarrë nga AdZM Korçë në kuadër të Vitit të Pyjeve, u përmbyll këtë muaj me sukses. Rezultate të kaluan parashikimet me mbjelljen e rreth 4000 fidanëve në territoret e dëmtuara të zonave të mbrojtura të Qarkut Korçë. Kjo nismë gjeti mbështetjen e shumë sipërmarrësve, institucioneve dhe dashamirësve të natyrës, të cilët gjejmë rastin ti falenderojmë për përfshirjen dhe dëshirën e mirë për të kontribuar me fidanë dhe pjesëmarrje në aksionet e hapjes së gropave apo të mbjelljes së fidanëve në terren.

 

Previous Përmbyllja e “Projektit për Ndërtimin e Kapaciteteve për Përmirësimin e Menaxhimit të Bazuar në Ekosistem në PK “Divjakë-Karavasta”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM