Përmbyllja e “Projektit për Ndërtimin e Kapaciteteve për Përmirësimin e Menaxhimit të Bazuar në Ekosistem në PK “Divjakë-Karavasta”

U mbajt në Tiranë Komiteti i Përbashkët Koordinues (KPK) i katërt dhe i fundit i “Projektit për Ndërtimin e Kapaciteteve për Përmirësimin e Menaxhimit të Bazuar në Ekosistem në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta”, i cili shënon dhe mbylljen e projektit.

Në këtë takim morën pjesë Drejtoresha e Përgjithshme e AKZM, perfaqësues të Ambasadës Japoneze, përfaqesues të Zyrës së JICA për Ballkanin, përfaqësues të Prefekturës Fier, etj. Ekspertët japonezë të JICA dhe Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura morrën në shqyrtim të gjitha arritjet dhe produktet e projektit, të cilat u vlerësuan maksimalisht nga të gjithë pjesëmarrësit.

Previous Njoftim per vend te lire pune

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM