Në zbulim të zonës së Bredhit të Drenovës

Vetëm 10 km larg qytetit të Korçës do të mund të vizitoni Bredhin e Drenovës, një pasuri natyrore mjaft e frekuentuar nga vendasit dhe jo vetëm. Një destinacion ku mund të eksploroni jo vetëm pasuritë natyrore por edhe ato kulturore.

 

Bredhi i Drenovës përbëhet nga ekosisteme dhe habitate të larmishem të cilat krijojnë peizazhe tërheqëse malorë, pyjorë, shkëmborë, me një reliev me variacion të lartë. Ai përfaqëson gjithashtu një habitat dhe biokorridor kyç për vertebrorët e mëdhenj, si: ariu, ujku dhe kaprolli.

Previous Krijimi i një fidanishteje nga AdZM Elbasan

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM