Krijimi i një fidanishteje nga AdZM Elbasan

Një fidanishte e vogël ka nisur të krijohet, në mënyrë vullnetare nga specialistët e AdZM Elbasan, me llojet pyjor autoktonë, si: ahu, bredhi, dushqet, panja, pisha etj. Gjithashtu janë mbjellë me farë apo kalema edhe lloje të tjerë si: plepi, pisha e zezë, pisha e egër, dafina, ligustrat, trëndafilit etj.

Të gjitha fidanët pyjorë do të përdoren në vijim për pyllëzimin e sipërfaqeve të djegura si dhe si formë ndërgjegjësimi për brezin e ri duke i përfshirë në mbjelljen e tyre edhe në ambientet e jashtme.

 

Previous 30 ekspertë mblidhen për Lumin Vjosa, së shpejti Park Kombëtar

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM