Në zbulim të RNM Gërmenj-Shelegur

Rezervati Natyror i Menaxhuar Gërmenj-Shelegur ndodhet në Qarkun e Korçës. Është një zonë ndërkufitare, ku harmonizohen malet me luginat e thella, ligatinat, përrenjtë e rrëmbyer e në veçanti pyjet e dendura, të përbërë nga bredhi, lisi dhe pisha e zezë. Një denstinacion ideal për të shijuar natyrën, ecjet e gjata dhe pse jo të bëni kamping dhe piknik.

 

Në stinën e vjeshtës do të mrekulloheni nga larmishmëria e ngjyrave që natyra ofron në këtë zonë.

Previous Dhelpra në fokus të Kamerave Kurth

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM