Në zbulim të Parkut Natyror Qafështamë

Parku Natyror Qafështamë është I pozicionuar rreth 20 km larg Krujës, ky park dallohet për vlerat e tij natyrore dhe pyjet e virgjëra, në të cilat kryesojnë: pisha e zezë, ahu, lajthia, shkozë, ara, dellinja, boshtra dhe shumë lloje bimësh medicinale. Burimet e shumta ujore janë një tjetër pasuri e zonës, disa prej të cilave njihen dhe për vlerat e tyre kuruese.

 

Një destinacion në të cilin mund të ndani eksperienca të ndryshme në stinë të ndryshme.

 

Previous Në zbulim të RNM Gërmenj-Shelegur

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM